Laadpalen

Laadpalen

Wilt u de laadtijd van uw elektrische auto verkorten? Laat dan een laadstation van EVBox installeren. Matika Technical Solutions is een gecertificeerd EVBox supplier.


Vraag offerte aan

EVBox laadpalen

Matika Technical Solutions is trots gecertificeerd installateur van EVBox laadpalen. EVBox is internationaal marktleider op het gebied van laadoplossingen voor elektrische voertuigen. Door het ontwikkelen van een alles-in-één laadstation biedt EVBox de juiste oplossing voor zowel thuis- als zakelijk gebruik. Met de online integratie beheer je gemakkelijk één of juist meerdere laadstations. Van het bij houden van het energieverbruik tot verrekenen van de laadkosten met werknemer of werkgever en het openbaar stellen van het laadstation.

EVBox biedt verschillende laad mogelijkheden voor de particuliere en zakelijke gebruiker.

Het Elvi laadstation voor thuisgebruik heeft een compact en minimalistisch ontwerp. Het laadstation is intern in te stellen op 16A of 32A en is geschikt voor zowel een 1-fase als een 3-fase aansluiting. Dit zorgt ervoor dat het station toekomst-proof is, mocht u ooit van auto wisselen en een hogere laadcapaciteit nodig hebben. Het laadstation is dus voor elke auto bruikbaar en heeft een laadvermogen tot maximaal 22kw. Het Elvi laadstation kan geleverd worden met of zonder vaste laadkabel en is zowel op de muur als op een aparte grondpaal te monteren.


Het BusinessLine laadstation voor zakelijkgebruik heeft de mogelijkheid tot 1 of 2 connectoren met elk een laadvermogen van maximaal 22KW per laadstation. De binnenkant van de EVBox BusinessLine is herontworpen om deze slimmer en schaalbaarder te maken. Load balancing zorgt ervoor dat het laadnetwerk efficiënter met energie omgaat. Er kunnen tot wel 20 laadpunten (‘satellites’) met één modem (‘hub’) verbonden worden.

De EVBox laadpalen zijn geschikt voor elk soort elektrisch voertuig. Bent u een zakelijk rijder, dan zijn er ook aantrekkelijke subsidieregelingen.


Wat gebeurt er na een offerte aanvraag?

1. Na het aanvragen van een offerte nemen wij telefonisch contact met u op.

2. Wij komen bij u langs voor een locatie bezoek. Op deze manier kunnen wij de situatie bij u bekijken en kunnen wij zien of u een geschikte meterkast in huis heeft.

3. Na een afspraak bij u thuis of op locatie zullen wij een definitieve offerte voor u opstellen en u deze aanbieden.

4. Wanneer u akkoord bent gegaan met de offerte zullen we een afspraak met u inplannen voor de installatie. Over het algemeen doen wij de installatie in één dag. Bij grotere installaties kan het zijn dat dit iets langer duurt.

5. U kunt zorgeloos genieten en draagt een steentje bij aan een duurzame planeet.

Vraag vrijblijvend een offerte aan


Vraag aan