Technisch vastgoedbeheer

Technisch vastgoedbeheer

Technisch beheer is een belangrijk onderdeel van uw vastgoedbeheer. Goed uitgevoerd onderhoud geeft zekerheid en zorgt ervoor dat u elke dag kunt vertrouwen op uw technische installaties. Daarnaast is technisch onderhoud tevens bepalend voor de uitstraling en waarde van uw vastgoed.

Matika Technical Solutions biedt een totaaloplossing voor reparatie en technisch onderhoud aan gebouwen. Elk gebouw vereist een ander onderhoudsplan. Dit maakt technisch beheer een kwestie van maatwerk. Hiervoor gaan wij graag duurzame relaties met onze klanten aan. Matika Technical Solutions hecht waarde aan gebouwbeheer met een persoonlijke touch. Persoonlijk contact met onze klanten en een persoonlijke benadering zijn erg belangrijk om tot een goede en langdurige samenwerking en te komen. Het totale technisch onderhoud aan uw vastgoed kunt u aan ons toevertrouwen.

Met technisch beheer door Matika Technical Solutions is de technische kant van uw vastgoed altijd goed geregeld, zonder dat u hier zelf omkijken naar heeft. Matika Technical Solutions ontzorgd u volledig op het gebied van technisch beheer. Of het nu gaat om het preventief onderhoud aan gebouw gebonden installaties, reparaties of onderhoud en service.

Matika Technical Solutions beschikt over gecertificeerd technische personeel dat inhoudelijk gedetailleerde kennis van zaken heeft om iedere uitdaging op technisch vlak aan te gaan. Van dagelijkse onderhoudswerkzaamheden tot grote planmatige projecten. Incidenteel of op contractbasis.

Bij Technisch beheer door Matika Technical Solutions kunt u er op rekenen dat wij onder andere de volgende taken op ons zullen nemen.

– Eerste aanspreekpunt voor alle vragen en onderhouds- en herstelwerkzaamheden
– Registreren en beoordelen van technische meldingen
– Dagelijkse of wekelijkse onderhoud
– Preventief onderhoud
– Communicatie met vaste personeelsleden
– Toezicht houden op de correcte uitvoering van servicewerkzaamheden
– Adviseren van opdrachtgever ten behoeve van uitvoering van servicecontracten
– Adviseren ten behoeve van verduurzaming

Benieuwd wat Matika Technical Solutions voor u kan betekenen? Neem nu contact met ons op.