Over ons

Onze missie

Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol. De aarde is aan het opwarmen, dus is het hoog tijd om daar samen iets aan te doen. Met zonnepanelen op uw dak draagt u niet alleen bij aan een schonere wereld, u helpt ook uw eigen portemonnee!

Matika Technical Solutions maakt zonne-energie graag toegankelijk voor iedereen, zodat we samen met alle daken in de omgeving groene-energie kunnen generen. Matika Technical Solutions is gevestigd in Nieuw-Vennep en gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen en EVBox laadstation voor elektrische auto’s, zowel privé als voor zakelijk gebruik. Naast onze werkzaamheden in de duurzame energiesector is Matika Technical Solutions tevens actief in het Technisch gebouwbeheer en -onderhoud.

Wanneer u voor Matika Technical Solutions kiest, dan kiest u voor een persoonlijke aanpak en een betrouwbare installatie. Wij werken enkel met producten van hoge kwaliteit en kijken naar uw specifieke wensen. Daardoor kunnen we een persoonlijk advies uitbrengen waar wij zelf ook 100% achter staan.

Wij hebben de installatie volledig in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en de installatie binnen twee weken realiseren. Onze gecertificeerde monteurs bieden zekerheid van een goede installatie en een veilig systeem. Dit alles volgens de nieuwst geldende veiligheidsnormen.

Het team

George

George is commercieel directeur bij Matika Energy Systems. Daarnaast verzorgt hij sales op het gebied van zonnepaneelinstallaties, laadpalen en elektrische installaties.

Ricardo

Ricardo staat bij elke montage paraat. Met uitstekende kennis van zaken zorgt hij ervoor dat elke installatie vakkundig en netjes afgeleverd wordt.

More coming soon

De uitbreiding van ons team komt snel online

More coming soon

De uitbreiding van ons team komt snel online